Play it again, Sam

Helmikuussa 2007 Play.com-tilailuni päättyi tylysti, kun palvelu alkoi heittää ”invalid card details” -herjaa selittämättä tarkasti, mikä Sammon electronin tiedoissa mätti. Niinpä jouduin painamaan aiemmin niin uskollisen puodin unholaan, kunnes viime vuonna ystäväni tiedusteli verkkokauppoja elokuvien tilaamiseen ja vanhat traumat palasivat mieleeni naputellessani vastaukseeni Play.comin.

Hieman myöhemmin kokeilin pitkästä aikaa, josko netti kuohuisi samanlaiseen ongelmaan törmänneistä tyytymättömistä asiakkaista, ja muutaman sekunnin kuluttua olin löytänyt ratkaisun ongelmaan foorumikeskustelusta. Selvisi, että kortin tiedoissa ”valid from” -kohtaan, joka oli aina ennen toiminut tyhjänä, tuli nyt laittaa ”expire date” -tiedot miinus kolme vuotta. Tein näin, ja tilatessani myöhemmin tammikuussa 24-leffan ongelmitta huomasin olevani jälleen tyytyväinen Playn asiakas lähes kahden vuoden tauon jälkeen.

Ota osaa keskusteluun

3 kommenttia

  1. Kas, kiitos vinkistä, ei kyllä tarttunut mitään haaviin, kun yritän nyt holtittoman tammikuun jälkeen hillitä dvd-hankintoja, ja postikulujen vuoksi esmes 5,5 euron Enron-dokkarin, jonka voisikin jossakin välissä hankkia, hinnaksi tulee lopulta 10,5 euroa, kun Playsta saa R2-lätyn (mistä plussaa) kahdeksalla eurolla.

  2. Tietty jos ottaisi tuosta Amazonin alesta useamman lätyn, voisi sitten hyvinkin tulla parempi hinta kuin Playsta tilatessa. Tämä tuli mieleeni viime yönä kotiin yön pimeydessä polkiessani.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *