Crime Story!

Matt Zoller Seitzin erinomainen videoesseesarja Michael Mannin tuotannosta käsitteli viimeisessä osassa Crime Storyä. Muistan sarjan nuoruudestani (lukioikäinen?) paitsi alkutekstien alla soivasta Del Shannonin Runawaystä, niin myös siitä, että se oli ensimmäisten näkemieni jatkuvajuonisten sarjojen joukossa. Kuvittelen, että se olisi lähetetty samoihin aikoihin Hill Street Bluesin ties miten monennen uusinnan kanssa.

Tarkoituksena oli kuitenkin sanoa, että Crime Storyn saa dvdllä halvalla Saksasta. Kummassakaan versiossa ei ole englanninkielistä tekstitystä, mutta eipä ole toisaalta pakotettuja saksalaisiakaan. Hintaa posteineen tulee vajaat 15 euroa, mikä ei ole minusta mitenkään karmean paljon.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *