Muualla noteerattua 4.08.2009 – 5.08.2009

Ota osaa keskusteluun

3 kommenttia

  1. Tuo Lovely Bones -traikku kuuluu totisesti sarjaan ”nyt tiedän elokuvasta aivan liikaa”. Elokuvansa mieluummin puhtaahkoin silmin katsovat, älkööt kokeilko tuota.

    Hyvältä se kyllä näytti, enkä minä sitä juonen takia katsoisikaan, mutta miksei juuri siksi voisi jättää jotain rohkeasti trailerissa kertomattakin?

  2. Kaikista pahin viime aikoina näkemäni oli Brothersin traileri, josta valitinkin. Olen yrittänyt opetella jättää trailerin kesken, jos se tuntuu kertovan liikoja.

    Tosin en tiedä, olenko ihan samaa mieltä Funny Bonesista – siitä kun on alusta asti saanut kuulla, että kertoja on kuollut tyyppi, joka jahtaa murhaajaansa. Mutta joo, vähemmälläkin olisi varmaan selvitty.

  3. Sen verran minäkin tiesin etukäteen, mutta tuossahan tunnuttiin trailerin loppupuolella näytettävän elokuvan loppukliimaksiakin. Tai mistäs sen tietää, vaikka Peter-setä huijaisi, mutta jotenkin en usko. Trailereissa vähemmän on yleensä enemmän. Viime aikojen suosikkini ovat varmaan samat kuin kaikkien (?): District 9 ja A Serious Man.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *