Dvd-myynti laskee, mutta myydyimpien leffojen listan perusteella se ei hämmästytä

Alkuvuoden myydyimmät dvd-läystäkkeet (lähde SEL/HS):

 1. Quantum of Solace
 2. Madagascar 2
 3. Bolt
 4. High School Musical 3
 5. Päätalo
 6. Australia
 7. Open Season 2
 8. Yes Man
 9. Operaatio Valkyrie

Hesarin otsikko oli Dvd-myynti rajuun laskuun ensi kertaa. Syitä voi tietysti spekuloida suuntaan tai toiseen, mutta ainakin tuo lista on masentavaa katsottavaa. Mä en ostaisi noista yhtään, ja olen tiettävästi kuitenkin jokusen dvdn toisinaan shopannut.

Ota osaa keskusteluun

3 kommenttia

 1. Bolthan on loistava elokuva! En minäkään sitä tosin dvd:llä ostanut kun teräväpiirtonakin oli tarjolla ;-)

  Luulisi, että dvd-myynnin laskuun on osasyynä blu-ray-tarjonnan kasvu ja soitinten yleistyminen. Itsellä ainakin dvd-ostelut ovat jääneet vähemmälle, kun olen alkanut odottaa bd-tarjouksia niistä todella odottamistakin elokuvista. Edelleenkin tosin ostan dvditä alelaareista, mutta täysihintaista en edes muista milloin olisin viimeksi ostanut.

 2. Minkähän verran Suomessa myytyjen DVD-levyjen listaan vaikuttaa se, että Amazon UK toimittaa DVD:n Englannista Suomeen nopeammin ja halvemmalla kuin mikään kotimainen (SEL:n listaama) verkkokauppa?

 3. Päivi: No juu, Bolt on ihan pätevä elokuva, mutta sen kohdalla pätee Antin Facebookissa noteeraama klasuuli – lastenleffat myy, koska ne katsotaan moneen kertaan. Lisätodisteena Open Season 2, joka ei muistini mukaan tullut teatteriin lain.

  (Tietenkin koko ajatus dvd-elokuvien ostamisesta vuokraamisen sijaan on ihan pöhkö, mutta ei nyt mennä siihen.)

  Timo: Ja vanha piru Play.com myös. Niistä on joskus juttuja tehty, mutta käsittääkseni kellään ei ole niin tarkkoja tilastoja, että voisi edes spekuloida asiasta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *