Tänä viikonloppuna ostat lipun Kansakunnan olohuoneeseen

Kansakunnan olohuone

Jos sitä ihminen on jotain työssään elokuvatoimittajana oppinut, niin sen, että esittelymateriaaleihin ei ole luottamista. Joten kun kun prujussa sanottiin, että Kansakunnan olohuone on Roy Andersson -vaikutteinen kuvaus suomalaisista arkipäiväisistä eksentrikoista, niin… no, tällä kertaa väite piti paikkansa.

Teepä siis palvelus itsellesi, suomalaiselle elokuvalle ja elokuvateatterikulttuurille. Raahaa itsesi sekä N kpl lähimmäisiäsi sopivan tilaisuuden tullen lähimpään / parhaimpaan elokuvateatteriin, osta koko joukolle liput Kansakunnan olohuoneeseen ja nauti.

Saatat vähän itkeä tirauttaa, mutta ihan varmasti naurat. Ja muistat taas, että parhaat dokumenttielokuvat onnistuvat vangitsemaan asioita, joita kukaan täysjärkinen ei fiktioelokuvassa suostuisi uskomaan.

Hopi hopi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *