Kaistalla 2009 arvioimani leffat

Jos tästä joukosta jotain tiivistelmää voi tehdä, niin näemmä en tykkää kauhuelokuvista, en tykkää liian avoimista tarinoista, en tykkää liian yksinkertaisista kertomuksista enkä nopeasti leikatuista kuvista. Kuten toveri J.M. asian aikanaan ilmaisi: Olet samanlainen populisti kuin [sanomalehtikriitikko N.N.], mutta sentään fiksumpi kuin se.

12 Rounds, (500) Days of Summer, A Serious Man, Antichrist, Bolt, Curious Case of Benjamin Button, Bronson, Brothers Bloom, Brüno, Capitalism – A Love Story, Changeling, Che – kapinallinen, Drag Me To Hell, Enkelit ja demonit, The Final Destination 3D, Gamer, Gomorra, Gran Torino, Haunting in Connecticut, Imaginarium of Doctor Parnassus, Pelham 1-2-3, Duplicity / Kaksinaamaista peliä, The Hangover / Kauhea kankkunen, Elegy / Kauneuden valta, Inglourious Basterds / Kunniattomat paskiaiset, Limits of Control, Mammutti, Michael Jackson’s This Is It, Miehet jotka vihaavat naisia, Milk, Möröt vastaan muukalaiset, Muukalainen, My Bloody Valentine 3D, Observe & Report / Ostarin superstevari, Paranormal Activity, Pride and Glory, Crossing Over / Rajattu maa, Ralliraita, Revolutionary Road, Saiturin joulu, Särkyneet syleilyt, Scar 3D, Skavabölen pojat, Slumdog Millionaire / Slummien miljonääri, Taking Woodstock, Knowing / Tieto, Täällä Pohjantähden alla, Twilight – Uusikuu, Up, W, Waltz With Bashri, Year One

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *