Elokuvallisia huomioita maailmalta 27.01.2010 – 28.01.2010

  • Fred Melamed = Sy Ableman – The quest to understand, I think; that's sort of Jewish, the quest to figure it out. I think Larry in this movie, and everyone in the world, would like to have a moral guarantee that if they're a good person they will be duly rewarded, you know if they were not selfish, and did the things they're supposed to do, then their lives wouldn't be touched by inexplicable tragedies. But the fact of the matter is, as history has showed us again and again, there are no guarantees.
  • Tyyppi rakentaa aika huikean hienoa Nostromo-pienoismallia – Alienin avaruusalus, muistathan?
  • Mario Van Peebles vierailee Suomessa – Amerikkalainen näyttelijä, käsikirjoittaja ja ohjaaja Mario Van Peebles vierailee Suomessa 30.1.-7.2. 2010 Yhdysvaltain Suomen suurlähetystön ja Kansallisen audiovisuaalisen arkiston (KAVA) kutsumana. Vierailu liittyy elokuvateatteri Orionissa esitettävään Black History Month –teemasarjaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *