Elokuvallisia huomioita maailmalta 18.05.2010 – 21.05.2010

  • Suomen Elokuvasäätiö hakee kahta tuotantoneuvojaa – Toisen tuotantoneuvojan (tunnus: DK) tehtävänä on päättää dokumenttielokuvien tuesta. Tehtävä on mahdollista aloittaa perehdyttämisjaksolla marraskuussa 2010. Toisen tuotantoneuvojan (tunnus: UU) tehtävään kuuluvat erityisesti uusien, alalle tulossa olevien elokuvantekijöiden tuotantoihin liittyvät kehitysprojektit (mm. Suomalainen novellielokuva-hanke) ja lyhytelokuvien tuesta päättäminen. Tehtävä voi alkaa elokuussa 2010.
  • How Robin Hood Nearly Destroyed the Russell-Ridley Relationship – käsikirjoituksen kohtalo on karmiva
  • Lost Endweek: Cuse and Lindelof Interview, Part One – kolmiosaisen haastattelun eka osa
  • Robin Hoodissa on tietokone-efektejä niin maan perusteellisen paljon – There was a sequence where they're sailing across the Channel. They didn't actually shoot any plates and were going to rely on stock footage and a CG version of King Richard's boat inserted into these stock plates. We talked about fairly wide shots and had looked at some footage. When we were further down the line in post production, Ridley thought he needed something better. So he turned to one of his previous films, White Squall, and found some shots in there. He really liked five shots that he cut in. And then alarm bells started ringing because these shots were extreme close-ups on a modern ship crashing through these enormous waves.
  • Pussikaljaelokuva etsii avustajia – "Kuvaamme Helsingin Kalliossa aikavälillä 13.7. – 5.8.2010."

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *