Trailerituraus, verta ja draamaa

Mortal Kombatin uusintaversio osoittaa, että enää ei tarvita uusintaversioita kehnoista kasarileffoista, koska pääsemme paskojen ysärikuvien kimppuun.

Myönnän: Helen Mirrenin reveal Redin trailerissa pani virnuilemaan. Tässä on taas yksi fanipoikakonseptileffa, joka voi olla hauska (koska ideahan on ihan hauska) tai – todennäköisemmin – kauhea, koska ohjaaja on tyhmä hölömö.

Irakin-sodan veteraania vaivaa PTSD: The Dry Land

Rosmo ja poliisi -meininkiä Australiasta tarjoaa Animal Kingdom

Frodo, Elefanttimies ja, öh, Dominique Pinon ratkovat murhamysteeriä aika tanvintsikoodimaisessa The Oxford Murdersissa (Joo, leffa näyttää tylsältä, mutta jos kuvittelee Hurtin McKelleniksi, on kyseessä melkein LotR reunion!)

Disneyn atk-animaatio Tähkäpäästä näyttäisi olevan Tangled ja sen suurin ansio saattaa hyvinkin olla hiusmallinnuksen kehittyminen.

Ota osaa keskusteluun

4 kommenttia

  1. The Oxford Murders on ehkä hirveintä paskaa The Knowingin lisäksi mitä oon nähnyt sitten Battlefield Earthin. Onneks en muista enää Oxford Murdersista ihan hirveesti, kun siitä on jo pari vuotta, kun näin sen.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *