Leffateatteriin viikonloppuna?

Finnkinolla on poikkeuksellisen hyvä valikoima viikolla. Tanskalainen Afganistan-dokkari Armadillo on lievästä musiikki-imelyydestään huolimatta (ai että ruumiiden roikottelun taustalle tarvitaan jousia?) karmivan hyvä, Enter the Void on joko visionäärinen tai tyhjänpäiväinen trippi mutta kiinnostava kuitenkin, Pom Poko on eri hauska Ghibli-anime, The Kids Are All Right ja Toy Story 3 molemmat edelleen loistavia. Muista ainakin Gainsbourg ja Submarino ovat ihan päteviä draamaturauksia.

Kino Engelissä on mainio jännäri Katseeseen kätketty ja maailman hienoimpiin elokuviin kuuluva Prinsessa Mononoke. Ja sitten se pirun Four Lions, jota en ole vieläkään katsonut.

Kava pyöräyttää Orionissa lauantaina Cherbourgin sateenvarjot ja 5.10. näytetään Apichatpong Weerasethakulin Tropical Malady, jota on sanottu äijän parhaaksi.

Ota osaa keskusteluun

2 kommenttia

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *