Traileriperjantai

Avaruuden muukalaisilla on näemmä kauhea hööki päästä hankkimaan parhaat tonttimaat Maasta, todisteet 2. Battle: Los Angeles ja 3. Seres Genesis. Todiste 1. oli Skyline.

Ihmismieli kuvittelee näkevänsä yhteensattumia kaikenlaisissa paikoissa, mutta ei siitä pääse mihinkään, että The Eagle lainaa tarinansa taustan samasta paikasta kuin Centurion (eli roomalaiset matsaavat piktien kanssa muinaisessa Britanniassa).

Vanhukset nuorina natseja vastaan: The Debt. Tässäkin saattaa mieleen juolahtaa, että miksi sen Mirrenin Helen on pitänyt värvätä toimintasankarittareksi heti Redin jälkeen, mutta sattumaa on se vain.

The Tourist ja Blue Valentine ovat molemmat elokuvia, joita mennään katsomaan pääosissa olevien näyttelijöiden nimien takia. Edellisen kohdalla nimet ovat Depp ja Jolie, jälkimmäisessä Williams ja Gosling. Okei, Blue Valentine on saanut kyseenalaisen NC-17-ikärajan Jenkeissä, mutta tuskinpa se Suomi-yleisöihin vaikuttaa.

Ong Bak 3 saattaa olla ihan lötkö. En muista kakkososastakaan oikeastaan mitään, mutta kun ensimmäinen elokuva oli aivan loistavan mahtava, niin sen höyryillä seuraan Tony Jaata katkeraan loppuun saakka.

Scre4m – jep, kirjoitusasu on tasan noin typerä – panee jälleen kerran miettimään, että eikö ne tosiaan voisi tehdä jotain muuta välillä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *