Eräs hienoimmista dvdn takakansiteksteistä

VHS-aikakaudella leffojen takakansien kuvaukset olivat monasti melkoisen korkealentoista kamaa, mutta valitettavasti dvd-julkaisijat ovat paljon vaisumpia. Yksi nousee kuitenkin ylitse muiden, nimittäin Future Filmin versio Dead Ringersistä.

Check this out:

Taitavasti monistettu Jeremy Irons esittää identtisiä sekoavia gynekologikaksosia ja Genevieve Bujold naista, jolla on kolmihaarainen kohtu. Erikoinen, kiehtova elokuva, jonka kammottavuus riippuu katsojan sukupuolesta. Punaisena hehkuvan leikkaussalin mutanttinaisille kehitetyt gynekologiset instrumentit ovat todellista kauhua, ainakin naisille. Mantlen verinen tragedia perustuu tositapaukseen, mutta elokuvan skitsofreenin logiikka on suoraan painajaisista…

Viimeinen virke on aikamoista lössyttelyä, mutta muuten loistavuustaso on poikkeuksellisen korkealla.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *