Sunnuntai = traileritai

Ensin pari Oscar-tyrkkyä. Winter in Wartime on hollantilainen epookkileffa, jonka voi trailerin perusteella tiivistää fraasiin ”lapsi vastaan natsit”. Even the Rain taas ottaa kantaa oikeudenmukaisemman maailman puolesta Etelä-Amerikassa.

Cold Weather näyttää huvittavalta mysteerimeiningiltä, joskin ennakkoarviooni vaikuttavat myös Glenn Kennyn kehut. Mysteeri, joskin vakavamman sorttinen, lienee myös Incendies, mutta sen traileri on ehkä vähän liiankin paljastava (tai mistäs minä tiedän).

Monogamy näyttäisi lainailevan aika avoimesti Blow Outia ja varmaan myös siis Blow Upia, mutta jälkimmäisestä välitän vähemmän.

Ota osaa keskusteluun

4 kommenttia

  1. Tuo Incendies voip filminä olla mitä ikinä, mutta vielä jälkikäteenkin pitää huokaista ihastuksen puistatuksesta, kuinka hieno olikaan tästä pari vuotta sitten nähty Kansallisteatterin näytelmäversio.

    Omapohjassa esitetty ”Poltto” tuli kaikessa raadollisuudessaan ja runollisuudessaan niin iholle, että kokemusta oli suositeltava ihan joka iikalle.

    Saapa nähdä, miten käy elokuvan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *