Kaapeli auki Helsingissä, tarjontaa ihan liikaa

Meinasi mennä kokonaan ohi tieto siitä, että Welho tai mikä DNA-Welho se nykyään onkaan näyttää tämän viikon ja vähän seuraavaakin ilmaiseksi maksullisia kaapeli-tv-kanavia. Tarjous on sikäli poikkeuksellinen, että Canal+ näyttäisi olevan mukana, mitä ei yleensä tapahdu Cable Open -viikonloppuina.

Silmäilin nopsaan valikoimaa, joka on ylitsevuotava. TV1000 Classic näyttää Freebie and the Beanin mahtavalla nimellä Jästipääjeparit, Silver HD:lta tulee erinomainen Luokka, SF Kanalenilta saan viimein talteen Picasson seikkailut sekä Darlingin, jonka dvdn ostin juuri kiskurihintaan, TCM näyttää monta osaa Elvis Mitchellin haastatteluohjelmaa Under the Influence ja Canalilta tulee muun muassa uusi Mildred Pierce -minisarja, Game of Thronesia, Boardwalk Empire, Carlos (ainakin osittain) ja ties mitä muuta.

Jos on hyviä vinkkejä, niitä saa heittää kommentteihin ja feispuukiin ja ties minne. Ei tästä yksinään voi kaikkea kaivaa.

Samalla huomasin, että Ylen HD-kanava on alkanut näkyä kaapelissa. Enää pitäisi keksiä hyvä vitsi siitä, miksi siellä näytetään arkisin 17–23 kakkosen ohjelmistoa ja viikonloppuisin ykköstä, mutta enpä jaksa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *