South Parkin tekijöiden musikaali mormoneista kuulostaa tältä

Book of Mormon eli South Parkin luojien Matt Stonen ja Trey Parkerin mormonimusikaali on Broadway-teos, jonka nähdäkseni voisin vaikka jonottaa tovin. NPR:n sivuilta voi kuunnella kaikki Book of Mormonin laulut. Tarkkuuden nimissä on huomioitava, että Stonen ja Parkerin lisäksi mukana on Avenue Q:n jengiä.

Olen linkannut pariin kertaan musikaalia käsitteleviin juttuihin: Book of Mormon slays ’em in tryout ja For South Park’s Trey Parker and Matt Stone, a Broadway musical about Mormons may just be their highest artistic achievement yet.

Poikain musikaali-innostuksen ei pitäisi yllättää ketään, joka piti korvat auki South Park: Bigger, Longer and Uncutia ja Team Americaa katsoessaan, jos anatomisesti hieman sekava kielikuva sallitaan. Molemmissa on mahdottoman paljon oikein hienoja ralleja, eikä siksi olekaan mikään ihme, että Book of Mormon on ollut melkoinen hitti.

Ota osaa keskusteluun

8 kommenttia

  1. Ei myöskään kannata unohtaa Cannibal: the Musicalia, josta ainakin laulut ”Let’s build a snowman” ja ”When I was on top of you” kuuluvat Parker-Stone -parhaimmistoon.

  2. Se on muuten vieläkin katsomatta, koska olen ymmärtänyt, että leffaa pidetään yleisesti ihan sutena. Mutta biisitkö rokkaa?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *