Hirmuisen paljon trailereita

Tomas Alfredsonin ohjaama Tinker Tailor Soldier Spy on erittäin korkealla odotuslistallani, joskin Suomen ensi-ilta on näillä näkymin maaliskuussa 2012

The Other F Word on high concept -dokkari: mitä tapahtuu, kun Yhdysvaltain länsirannikon punkkarit kasvavat isoksi, saavat mainetta ja mammonaa – sekä lapsia?

The Raven: ”John Cusack is Edgar Allan Poe”

Bombay Beach ei kerro itsestään paljon, mutta tarpeeksi herättääkseen kiinnostuksen: nätti dokkari à la ”todellisuus on kummallisempaa kuin tarinat”

Menen totta kai katsomaan The Amazing Spider-Manin, mutta onko sen pakko olla jälleen kerran syntytarina? Homman voi tiivistää näin: on nörtti, sitä puree erikoinen hämähäkki, nörtti saa supervoimat, nörtti menettää setänsä törttöilynsä seurauksena ja tajuaa, että supervoimia pitää käyttää hyvän puolustamiseen. Valmis.

Nick Broomfield jahtasi tavalliseen tyyliinsä kiisteltyä julkisuuden hahmoa. Syntyi Sarah Palin: You Betcha!

The Rum Diary kuulemma sisältää ehkä kaksi lausetta Hunter S. Thompsonin kirjasta, mutta toisaalta Depp on luotsannut leffaa vuosikausia kohti satamaa, joten ei se kai voi täyspaska olla. Kai.

Liam Neeson taistelee paljain käsin susia vastaan lumimyrskyn keskellä! The Grey

Kostajat-trailerin perusteella on mahdotonta sanoa, miten Whedonin kosketus näkyy itse elokuvassa, mutta aina voi toivoa parasta

Jason Reitman ja Diablo Cody jälleen yhdessä! Kuulun siihen ihmisryhmään, jonka mielestä Juno oli sietämätön, joten toivottavasti Young Adult on vähän parempi. Premissi (”lukion kuumin mimmi palaa kotikaupunkiinsa vuosien jälkeen ja yrittää iskeä ex-poikaystävänsä”) on kyllä vähän epäilyttävä.

John Dies At The End on a) Don Coscarellin ohjaama ja b) alkaa niin hienolla kuvalla, että panen nyt nimen korvan taa

Neveldine / Taylor + Nic Cage = Ghost Rider 2 (nauroin ääneen)

Being Elmo on dokkari Ameriikan Ransun nukkenäyttelijästä

Premium Rush – koska pyöräläheteistä tehtyjä toimintaelokuvia ei ole vielä yhtään liikaa! (Mutta: siinä on pääosassa Joe, joten menen ihan varppina katsomaan.)

Battleship on vaan niin ihanan hömppä, että voi hitsi sentään

Red Tails sisältää toivottavasti mahdollisimman paljon ilmataisteluita

Family Tree on puolisuomalaisen – ja vähänkö muuten kansallisuus vaikuttaa enemmän skillseihin kuin mikään muu! – tekemä draamapaama

Autoerotic … Joe Swanbergin sekstailumumblecore

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *