Elokuvallisia huomioita maailmalta 12.11.2012 – 13.11.2012

  • Miehet Num3roiden takana – Jo alusta lähtien sarjan kimpussa on ollut kaksi miestä: Markku Kenttä ja Juha Oikkonen. Kenttä ehti kääntää MTV Mediassa 16 vuoden aikana muun muassa lukemattomia elokuvia, hajakausia Salaisista kansioista, NYPD Bluesta ja CSI:stä sekä liki kaikki Diilin kaudet. Oikkonen on ollut Kentän matemaattinen neuvonantaja ensimmäisestä jaksosta alkaen. Hän toimii matematiikan professorina ja matematiikan aineenopettajan koulutuksen vastuuopettajana Helsingin yliopistolla.
  • Alien Engineers (Prometheus script)
  • James Wan in talks to direct ’MacGyver’ movie – No plot details have emerged for the script that Jason Richman drafted and was most recently worked over by Brian and Mark Gunn. Whether Anderson would be involved is not known.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *