The Boondock Saints II

Ulkomaanmatkaillut ei ole vielä nähnyt Inglourius Basterdsia, joten linkitän vain traileriin, joka ansaitsee huomiota:

The Boondock Saints II : All Saints Day

Ilmeisesti melkoisen kusipäisen ”väärinymmärretyn neron” Troy Duffyn jatko-osa kymmenen vuoden takaiselle kulttifilmilleen on leijunut development hellissä pitkään. Ainakin minun tajuntaani oli jo jossain vaiheessa päätynyt sellainenkin tieto, että filmi olisi valmistunutkin jo aikaa sitten, mutta jätetty jostain syystä studion hyllylle. Wikipedia on kuitenkin toista mieltä, ja sen mukaan leffa näyttäisi valmistuneen lopullisen greenlightin jälkeen ihan normivauhtia.

originaali

Ihan Dale Cooperin veroista hämyetsivää alkuperäisessä näytellyt Willem Dafoe ei valitettavasti ole mukana, joten voi kyllä olla, että tästä nyt sitten puuttuu se ratkaiseva palanen. Mutta siltikin: aika harva jatko-osa kiinnostaa yhtä paljon.

Ota osaa keskusteluun

2 kommenttia

  1. Njaa, sanoit tuolloin männävuonna, että ”sanottavaa ei ole”. Minä en oikeastaan edes etsinyt siitä sanottavaa. Minusta se oli aikakautensa lukuisien tarantino-ish -rikosleffojen joukossa aidosti omaperäinen ja hauska musta äksönkomedia. Eikä siinä sen enempää.

    Äskettäinen uusintakatsominen vahvistin muistikuvat: juonessa ei ollut paljon kehumista, ja siksi siitä ei ollut aikanaan mitään erikoista mieleen jäänyt, mutta tyyli miellytti parin tunnin mittaisena viihteenä oikein hyvin. Lisäksi Boondocksissa osattiin minusta ihailtavasti olla mässäilemättä sillä tyylillään, tai edes Dafoen hahmolla, joka viimeistään oli aidosti hauska ja viihdyttävä.

    En siis kuulu kulttiin, mutta ymmärrän, miksi tuolla sellainen on. Tänäkin vuonna ulos on tullut sen seitsemäntoista isojen hittien jatko-osaa, joista itsekin olen päätynyt katsomaan muutaman mutten oikeastaan pitänyt yhdestäkään. Tämä kiinnostaa, mitä ei tosiaan voi sanoa useimmista kilpailijoistaan. Paitsi tietysti Tronista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *