Elokuvallisia huomioita maailmalta 7.01.2010 – 8.01.2010

Ota osaa keskusteluun

3 kommenttia

 1. Tämä ”ryhmäblogius” ei taida tässä määritelmällisesti toteutua, mutta yritän luoda dialogia sentään.

  Luulen, että kirjoittaja on oikeilla jäljillä Big Bang Theorysta. Minäkään en lämmennyt sarjalle aluksi, mutta jotenkin sen asetelma oli sen verran koukuttava, että jatkoin katsomista, vaikka niin harvoin sitcomeita jaksan seurata. Jossain vaiheessa aloin tykätä enemmänkin, ja vaikka kyse on tietysti yleisemmästä ilmiöstä sitcom-löytää-tyylinsä, saattaa Pennyn kohtelu todella olla siinä avainasemassa.

  Ilahduttavaa myös lukea, että sama kirjoittaja antaa ymmärtää kolmannen kauden olevan vielä parempi, koska tätä Suomessa nyt näkyvää kakkoskautta katsellessa olen jo ehtinyt miettiä, väsähtikö sarja jo näin nopeasti ensimmäisen kauden jälkimmäisen puoliskon tahdista.

  Ei, en pidä Big Bang Theoryä edes amerikkalaisen tilannekomedian mestariteoksena, mutta juuri sen lajityypin edustajana se on tällä hetkellä riittävän hauska, että jatkan säännöllistä katsomista – ja siis yleensä en.

 2. Mä en tietääkseni ole koskaan katsonut jaksoakaan sitä, mutta ton jälkeen tuli mieleen, että pitäisi ehkä pari jaksoa koettaa.

  Minähän en muutenkaan katso televisiota, televisio-ohjelmia kylläkin. Olenkin tässä funtsinut, että jos pitäisin viikon verran telkkaria auki huoneen nurkassa koko ajan. Saisi vähän tuntumaa siihen, mitä sieltä tulee.

 3. En minäkään katso suorana (paitsi just tänään katsoinkin, kun Jeeves tuli niin sopivaan aikaan myöhäisen aamukahvin jälkeen!). Ohjelmia tallentuu, ja katson ne boksilta haluamaani ajankohtaan. Onko se television katsomista? Maksan ainakin tv-luvan siitä, että voin tällä tapaa esimerkiksi Teeman leffoja ihastella.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *