Missä piilee suomalainen elokuvablogistan?

Täällä kaikuu. Niinpä selailin vähän Blogilistan leffakategorioita, ja päädyin siihen tulokseen, että Suomessa ei varsinaisesti ole leffablogiskeneä. Siis sellaista epämuodollista rinkiä, jossa ihmiset lukisivat toistensa blogeja ja linkkaisivat ja kommentoisivat ja kritisoisivat.

Moinen yhteisöllisyys olisi minusta painavin syy vaihtaa kaikki filmikirjoittelunsa englanninkieliseksi, vaikka se taas toisaalta on ihan dorkaa hommaa.

Osoittakaa minun olevan väärässä. Kommentteihin linkkejä päteviin elokuva- ja tv-kirjoittajiin, kiitos.

Ota osaa keskusteluun

2 kommenttia

  1. Itse kirjoitan leffablogia. Olen suhteellisen tuore kasvo tällä alueella mutta elokuvat ovat olleet intohimoni niin kauan kuin muistan. Oikeastaan vuodesta -83, kun kotiini tuli ensimmäiset videot :)
    Kirjoitan lähinnä näkemistäni elokuvista omia mielipiteitä mutta poikkean satunnaisesti myös television maailmaan ja yleisiin elokuvamaailman asioihin. En ole ammattimainen kirjoittaja, vain joku joka halusi kanavan mihin koota ajatuksiaan näkemästään ja kokemastaan. http://www.leffafriikinpaivakirja.blogspot.com

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *