Paras kirja Hong Kong -elokuvasta

Olen häpeilemätön David Bordwellin fani. Niinpä kaikki innostuksen erittämä kuola ei meinaa mahtua suuhuni, kun hän sai vihdoin julkaistua päivitetyn version Hong Kong -elokuvaa käsittelevästä kirjastaan. PDF-eepoksen saa ostettua 15 dollarin naurettavan halpaan hintaan, eikä siinä vielä kaikki!

Kävi nimittäin niin, että edes sähkökirja ei pysty mahduttamaan sisälleen kaikkea, mitä Bordwell haluaa rakastamastaan aihepiiristä sanoa. Hän postasi blogiinsa paksun nipun ilmaisia ekstrapaloja, kuten 25 klassikkoelokuvan lista ja vähän lisää suosikkeja, lyhyt historiikki Hong Kongin elokuvateollisuudesta, huomioita toimintaelokuvasta, fanikulttuurista sekä valokuvia staroista ja ohjaajista (okei, nämä ovat vähän tylsä).

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *