Ohjaaja AKU LOUHIMIEHEN parhaaksi elokuvaksi kehuttu PAHA MAA on kertomus tämän päivän Suomesta. Elokuvan keskeisiä teemoja ovat rohkeus, anteeksianto ja pahasta olosta selviäminen. Maailma ympärillämme on järjetön, mutta pahaan kannattaa kuitenkin vastata hyvällä.

Tapahtumat saavat alkunsa väärennetystä viidensadan euron setelistä. Väärä raha aiheuttaa tapahtumaketjun, jossa päähenkilöt purkavat ahdistustaan laittamalla pahan kiertämään, ja tapahtumien leikkauspisteessä kaikkien elämä murtuu perusteellisesti. PAHA MAA on kiivas, nopearytminen ja realistinen elokuva, joka sisältää paljon dramaattisia ja traagisia tapahtumia, mutta myös lämpöä ja huumoria.

Loistavat arvostelut saaneen elokuvan keskeisissä rooleissa on Suomen valovoimaisin näyttelijäkaarti, mm. JASPER PÄÄKKÖNEN, MIKKO LEPPILAMPI ja PAMELA TOLA. Käsikirjoituksesta vastaavat mm. palkitusta Irtiottoja-sarjasta tutut PAAVO WESTERBERG, JARI RANTALA ja AKU LOUHIMIES.

Paha maa -dvd:n takakansi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *