Muualla noteerattua 22.01.2009

Ota osaa keskusteluun

4 kommenttia

  1. Mulla ei ole mitään Will Smithiä vastaan, sehän on varsin charmantti ja taitava näyttelijä. Sen sijaan McG ohjaajanpallilla on ikävä kyllä melkein aina johtanut sekaviin lopputuotoksiin, enkä mä ole käsikirjoittajastakaan ihan varma. Ainakin Deja Vu oli kököhkö, tosin syyn erotteleminen ohjaajan ja kirjoittajan välillä voi olla hankalaa.
  2. Minä en erityisesti välitä Will Smithistä, mutta se on oikeastaan sivuseikka. Pahempaa tässä on se, että Will Smith ei kyllä mitenkään voi missään universumissa pystyä näyttelemään Jules Vernen kapteeni Nemoa – etniseltä alkuperältään intialaista intellektuelli-kostajaa. Sukelluslaivalla maapallon ympäri on tosiaan itselleni jotensakin pyhää tekstiä.McG:tä sen sijaan en haluaisi tuomita aivan lopullisesti ennen Terminatorin näkemistä, mutta tässä tapauksessa sanon silti ohjaajan aiempiin meriitteihin viitaten, että lähdemateriaali ja tekijä eivät nyt kyllä mätsää.

  3. En osaa sanoa tuohon mitään fiksua, sillä mulla ei taida olla enää mitään tuollaista jäljellä LOTRin jälkeen ja siihenkin olin erittäin tyytyväinen. Tästä pääsemmekin mulla pitkään muhimassa olleeseen ”onko alkutekstillä väliä” -merkintään, joka pitänee yrittää kirjoittaa joskus lähitulevaisuudessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *