Muualla noteerattua 5.10.2009

Ota osaa keskusteluun

3 kommenttia

 1. Tunnistan itseäni (ja olohuoneeni hyllyt) tuosta Charlie Brookerin kommentista. Tuskinpa olen ainoa.

  Erityisesti Kolmetuntiset Kriitikoiden Kehumat Mestariteokset tapaavat helposti jumittaa ikuisuuksia katsottavien listalla, kun tuoreemmat ostokset ja tallennukset menevät aina helposti niiden ohi. Ihan riippumatta teosten laadusta. Ei, en ole vieläkään katsonut Seitsemää samuraita enkä Solarista. Huoh.

  Kirjahyllystä en edes ala. Oikeasti minun ei pitäisi enää ikinä ostaa yhtään kirjaa, kun en niitä kuitenkaan lue. Muttakun.

 2. Järjestetäänkö Kuopiossa mitään leffakirppistä, jonne vois roudaa ylimääräiset leffat? Täällä on kerran–pari vuodessa HYY:n leffaryhmän moinen tapahtuma, joka toimii oikein hyvin.

  Suosittelen – viimeksikin myin varmaan 20–30 leffaa ja ostin tilalle ainoastaan yhden julisteen.

 3. Luulen, ettei minulle kerry noita ihan samassa suhteessa kuin sinulle. Tottakai hyllyssä on joitakin sellaisia, joista voisi hyvin luopua (eli joita ei tule katsomaan toistamiseen eikä myöskään halua status-hienostelusti omistaa), mutta oikeastaan ongelmallisin elokuvakeräämöni on digiboksin kovalevy. Sitä pitäisi tyhjentää koko ajan, ja kun sinne kuitenkin tipahtelee aina kaikenlaista lisää (tänäänkin Paris, Texas ja Crash, vaikka katsoin Tristram Shandyn), ei niitä dvd-ostoksia ehdi katsomaan, vaikka haluaisikin. Saati, että uusia ostoksia kannattaisi tehdä.

  Mutta ei täällä kyllä mitään leffakirppistäkään järjestetä. Idea ei tosin ole huono – ehkä voisin vinkata parille paikalliselle leffavaikuttajalle, josko innostuisivat moisesta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *