Elokuvallisia huomioita maailmalta 10.01.2010 – 12.01.2010

Ota osaa keskusteluun

2 kommenttia

 1. Tuosta Hämis-uutisesta:

  Tämä jos mikä saa minut aidosti ällistyneenä kysymään, mikä Hollywoodia oikein vaivaa. Eikö niillä ole enää yhtään uutta ideaa? Tai jos adaptaatioista puhutaan, niin loppuivatko maailmasta huomaamattani filmaamattomat kirjat/sarjakuvat?

  Haluaisinpa kuulla perustelun, että millaista Spider-Man -tarinaa muka ei olisi voinut kertoa numeron 4 alla? Olisihan siinä, jumalauta, voinut vaihtaa vaikka sekä ohjaajan että näyttelijät, mutta silti jatkaa tarinaa tuosta! Ok, ei kolmonen minustakaan mikään viihteen mestariteos ollut, eikä edes edeltäjiensä veroinen, mutta hitto, tekisitte vain yksinkertaisesti seuraavasta paremman.

  Ainoat syyt rebootille ovat joko 1) halu muuttaa elokuvien tyyliä radikaalisti tai 2) halu käyttää aiemmin filmattu tarina uudelleen. Ensimmäinen syy ei kai tule Hämiksen kohdalla kyseeseen, koska Raimin versio on melkolailla spot-on siitä, mitä Hämähäkkimies voi olla (tekemättä hahmosta vaihtoehtouniversumin synkkää kostajaa tms). Rebootissa on siis todennäköisemmin kyse siitä, että meille halutaan myydä jälleen kerran tarina, jossa radioaktiivinen hämähäkki puree Peter Parkeria ja (haukotus) Ben-setä antaa tärkeän opetuksen (hoh-hoijaa) ja vihreä menninkäinenkin siellä on (herättäkää minut lopun clffhangerissa).

  Vannoisin mielelläni jo tässä vaiheessa, etten aio edes katsoa moista, mutta sitten kuitenkin palkkaavat siihen jonkun sellaisen ohjaajan, jonka vuoksi on pakko.

 2. Joo, uudelta origin storyltähän tuo haisee aika vahvasti. Ne on järjestään tylsimpiä supersankarileffasarjojen edustajia, joten odotukset ei voine olla ihan valtavat.

  Etenkin kun pelissä on edeltäjien tienaamat X miljardia (olikos se jotain kahden luokkaa?), joita ei taatusti haluta vaarantaa liian erikoisella tempauksella.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *