Elokuvallisia huomioita maailmalta 6.04.2010 – 7.04.2010

  • Showgirls 2 – Miten tää on mennyt multa ohi? Tosin teaserissa on pelkkiä tissejä ja perseitä, toisin sanoen kaikki Verhoevenin ja Eszterhasin leffassa kiinnostanut puuttuu
  • Dinner for Schmucks -traileri – apua, naurattaa!
  • 3D syrjäyttää leffastarat, koska yleisö katsoo stereoskooppisia leffoja, oli niissä tähtiä eli ei – Kiinnostava teoria: But now you are faced with greenlighting a drama, genre thriller or romantic comedy — the three genres that rely the most heavily on movie stars to attract a sizable audience. And it turns out that those are also the three genres that lend themselves the least to 3-D treatment, since mania or not, no one is clamoring to see a Nancy Meyers comedy or a Clint Eastwood drama in shimmering 3-D. So when you start doing the math, you realize that it's even harder to justify hiring a movie star, since those 2-D genres will now be competing against 3-D extravaganzas that can effortlessly rake in tens of millions more bucks at the box office simply from the $5 extra moviegoers will pay to see them.

Ota osaa keskusteluun

1 kommentti

  1. Aika hieno saavutus kyllä Showgirlsiltä, kun tappelukohtaukset vaikuttivat huonommin tehdyiltä kuin Jesus Christ Vampire Hunterissa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *